söndag 21 december 2008

4e i baljan.


Lax 61cm

3e i baljan.


3e i baljan blev en lax på 70cm. Har fått en grann öring och en liten röding som gick i retur oxå. Fiskar med 10 spön nu igen för första gången på en timme, kul när det händer grejer!

Granvik med Jonas idag.


Kör vättern ifrån Jonas båt idag och vi har 2 godkända. En lax 64cm och en vackert tomtefärgad röding på runt 65cm som gick i retur.

söndag 14 december 2008

Summering.


Båten fortsätter leverera. 3 godkända, 1 för liten och 3 som klev av. Ett intressant faktum är att alla hugg utom ett kom på färgad löja trädda i Salsa och anchovy. Jullaxen nästa, väl mött!

Där satt den!


65cm, ythugg. Roligt hugg. Jag såg laxen hoppa ute vid pulkan och sa pass på, i samma sekund som spöt löste ut och rusningen tog vid. Kimma drillade. Nu tar vi upp och åker hemåt!

2a, 75cm


En till på riggen, även den 75cm. Bra fight med långa rusningar och några hopp. Pappa drillade. Har haft ett gäng missade hugg och en för liten i båten. Kul fiske. Dags att Kimma får dra en godkänd nu. Vi kör nån timme till.

Baggerud


Fiskar Baggerud med pappa och Kimma. Första fisken blev en grann lax på 75cm. Tog en löja på riggen och gav en bra kamp.

torsdag 4 december 2008

Mycket fisk!


Nöjd med nya ekolodet och med fisket. En lax med hem, två tomtefärgade rödingar, en öring på 55cm och tre laxar runt 60-63cm i retur. Inget rovfiskande här. Små löjor runt 8-10cm med salsahatt på 20-40 fots djup va medicinen som funkade för mig idag. Behovet efter autopilot gör sig allt mer påmint, att drilla och rigga är lite småbökigt i motvind.

1a!


Kör Granvik idag, ensam i båten. Första hugget, 65cm, härligt rigghugg och bra rusning.